Dit jaar vieren we het 60-jarig bestaan van Trespa. Deze prestatie hebben we te danken aan de bijdragen van verschillende generaties mensen die dit bedrijf hebben gemaakt tot wat het nu is. Zonder de gezamenlijke inspanningen van deze mensen gedurende de afgelopen zes decennia, zou Trespa nooit de toonaangevende marktleider zijn geworden.

Dit jubileum zou ook niet mogelijk zijn geweest zonder de klanten die ons al die jaren hebben gesteund door onze materialen te kopen en in onze producten te geloven. Het waren 60 jaar waarin de zakelijke relaties en samenwerkingen met onze klanten steeds verder zijn gegroeid. Wij respecteren onze klanten en zijn ze dankbaar voor het vertrouwen dat zij elke dag in Trespa en haar producten stellen!

De toekomst van Trespa zet de lijn van onze geschiedenis voort: innovatie en technologische capaciteit als fundament van ons bedrijf.

De toekomst van Trespa zet de lijn van onze geschiedenis voort: innovatie en technologische capaciteit als fundament van ons bedrijf. We zetten onze inspanningen en investeringen om nieuwe oplossingen op het gebied van oppervlaktematerialen te vinden onverminderd voort. NEMHO, het nieuw opgerichte Centre of Excellence voor innovatie van waaruit de R&D-inspanningen voor Trespa, Arpa, Formica en Westag geleid worden, wordt geopend in het jaar waarin Trespa haar 60e verjaardag viert. Binnen NEMHO wordt een scala aan nieuwe R&D-mogelijkheden gerealiseerd. Alles wat we de komende jaren op de markt gaan aanbieden, is het directe resultaat van onze blijvende focus op innovatie.

André Horbach
CEO, Trespa International B.V.

Video
Contact

Send

E-card

Your name

Your e-mail address

Name receiver

E-mail address receiver

Your message

Send

1